100% kleur echtheid

Bij het herstellen van schade aan uw auto of motor wilt u 100% kleur echtheid. Het is belangrijk dat de kleur waarmee u de lak bijwerkt overeenkomt met de al aanwezige lak. Een geringe afwijking zal altijd zichtbaar zijn. Misschien niet direct, maar bij bepaald licht of vanuit een andere hoek kan dit zeker opvallen.

Al onze lakkleuren worden door onze lakspecialisten in onze eigen kleurmakerij gemaakt. Hierbij maken we gebruik van de originele kleurcodes van de fabrikanten. We maken hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen en materialen en de modernste apparatuur.

De basis van al onze lakken zijn de grondstoffen van Standox. Standox wordt wereldwijd aanbevolen door alle belangrijke fabrikanten en is daarmee dé standaard binnen schadeherstelbedrijven. Wij garanderen voor onze lakken daarom optimale kleurnauwkeurigheid. De autolak heeft een uitstekend vulvermogen, goed dekkend vermogen en is gemakkelijk bij te stippen.

De basis zorgt voor 100% kleur echtheid

Het is niet voor niets dat vrijwel alle autofabrikanten Standox lakken adviseren voor schadeherstel werkzaamheden. De uitstekende eigenschappen van de lak en de hoge kwaliteit van de grondstoffen zorgt voor optimale kleurechtheid. We garanderen daarom altijd 100% kleur echtheid!

Doordat het dekkend vermogen en vulvermogen perfect aansluit bij de originele laklaag is er geen overgang zichtbaar en is de aanblik fabrieksorigineel. Kort samengevat; u ziet niet waar / of er ooit lak bijgewerkt is.

De afwerking bepaalt het eindresultaat

Basislakken worden ALTIJD afgewerkt met een blanke lak. Deze afwerking zorgt voor een optimale bescherming en voor de juiste glans. Zonder deze afwerking bereiken we veelal vrijwel dezelfde kleur, toch kan er sprake zijn van een andere aanblik. Voor een 100% fabrieksafwerking is de laatste laag daarom heel belangrijk. Bij een ‘flat clear’ of ‘tinted clear’ lak leveren we de afwerklaag (matte blanke lak / aangekleurde blanke lak) automatisch me met uw kleur.

Bij een 2-laags of 3-laags lak vermelden we dat deze moet worden afgewerkt met een blanke lak. We adviseren u deze direct mee te bestellen. In dat geval is er sprake van een hoogglans blanke lak.

Tip; bestel hier uw blanke lak

Meer weten over de verschillende laksystemen?