Ferrari rood

Hoewel we niet heel vaak een rode Ferrari zien rijden is Ferrari Rood toch een kleur die als spuitbus heel regelmatig wordt aangevraagd/besteld.

Op het eerste gezicht lijkt dit vreemd. Iemand die een Ferrari kan betalen gaat toch niet zelf met een spuitbus aan de slag om lakschade te herstellen? Op een enkele hobbyist, die een mooie oude Ferrari restaureert, na klopt dat inderdaad.

Toch is er wel een verklaring voor. Wat we namelijk regelmatig tegenkomen is een vader op opa die voor zijn zoon/kleinzoon een skelter of ander speelgoedvoertuig wil opknappen… en welke kleur is er dan mooier dan Ferrari rood!

Omdat de meest bekende Ferrari kleur een UNI kleur (1 laag) is, is deze eenvoudig te gebruiken. Voor extra kleurdiepte en bescherming (iets wat bij een skelter meer dan welkom is) adviseren wij deze wel af te werken met een blanke laklaag. Hiervoor kan onze basis blanke lak worden gebruikt, de hoogglans lak zorgt voor een prachtig eindresultaat!

Ferrari rood is een iconische kleur, maar er zijn nog een paar hele bekende kleuren die regelmatig verkocht worden. We hebben daarom de 3 meest verkochte bijzondere kleuren op een rij gezet (met direct een link naar het product).

Onze top 3 bijzondere kleuren:

Ferrari rood; op iedere ondergrond

Gebruik altijd een goede primer voor u de kleur aanbrengt hechting op de metalen ondergrond. Gebruikt u de kleuren op een andere ondergrond dan metaal? Zorg dan voor de juiste primer! Onze specialist helpt u graag verder, stuur gerust een whatsapp bericht.

Meer weten of advies over een andere bijzondere kleur? Neem gerust contact op!