Motip Polyester Reparatieset 1000 gr

Kwalitatief hoogwaardige, 2-componenten polyesterhars voor het vullen van gaten in staal, aluminium, hout, beton en polyester. Tevens geschikt voor het creëren van objecten in een mal vorm.

29.95

Kwaliteit

Uitsluitend A-kwaliteit lak

Snelle levering

Voor 15.00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Gratis advies

Via Whatsapp helpen wij u aan het beste product

Alle kleuren

Voor elk automerk hebben we alle kleuren

Bekijk ook onze lakstiften en reparatiepakketten

Motip polyester reparatieset bestellen

Motip Polyseter 2 componenten Reparatie hars is te gebruiken in combinatie met het bijgevoegde glasvezelmatje en glasvezelvlies. Geachikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, beton, aluminium, polyester en hout. Tevens is het product geschikt voor het maken van objecten, waarbij een mal gebruikt wordt. Polyester hars bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden en is elastisch. MoTip Polyester Hars heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over onze Motip polyester reparatieset? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag door jouw vragen te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste producten, staan wij voor je klaar. Na het bestellen van Motip polyester reparatieset, zorgen wij ervoor dat je dit product zo snel mogelijk in huis hebt.

X