Motip spotblender bijspuitverdunning

Motip 150ml spotblender is een kwalitatief hoogwaardige bijspuitverdunning, ofwel mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij ‘spot repair’.

8.50

Kwaliteit

Uitsluitend A-kwaliteit lak

Snelle levering

Voor 15.00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Gratis advies

Via Whatsapp helpen wij u aan het beste product

Alle kleuren

Voor elk automerk hebben we alle kleuren

Stappenplan

Onderstaand treft u eens stappenplan voor schadeherstel bij gaten in de auto.

Stap 1:

Verwijder eerst alle oude verfresten en roest. Vervolgens kunt u de plek waar het gat zit gladschuren.

Stap 2:

Knip de glasvezelmat op maat (met kleine overlapping). De rand van het gat smeert u in met polyesterhars waarop u de glasvezelmat aanbrengt. De mat, beginnend aan de rand, insmeren met polyesterhars. Aansluitend het glasvezelvlies aanbrengen en insmeren met polyester hars. Na uitharding is dit alleen mechanisch schuurbaar.

Stap 3:

U mengt de fijnplamuur met de harder en brengt deze ook aan in de gewenste dikte. Na uitharding kunt u dit opnieuw schuren (korrel 600)

Stap 4:

U dekt de omgeving af en brengt de primer aan in meerdere lagen. Na uitharding schuurt u de plek met korrel 1000

Stap 5:

U dekt de omgeving opnieuw af (maar nu een groter gebied) en brengt de autolak in de kleur van de auto aan in meerdere dunne lagen. Voor een optimaal resultaat brengt u hierover een laag Motip Acryl Blanke Lak aan.

Stap 6:

Na uitharding van de blanke lak (na pakweg 2 uur) verwijdert u het afplakband. U maakt de ondergrond stofvrij met een schone, droge doek. vervolgens spuit u de ondergrond in met bijspuitverdunning tot de spuitnevel samenvloeit.

Een Motip spotblender bijspuitverdunning bestellen

Motip 150ml spotblender is een kwalitatief hoogwaardige bijspuitverdunning, ofwel mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij ‘spot repair’. 

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over onze standaard lakstiften of over het op maat laten maken van een lakstift voor je Volvo? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag door jouw vragen te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste lak, staan wij voor je klaar. Na het bestellen van de juiste lakstift voor je Volvo, zorgen wij ervoor dat je dit product zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kun je de beschadigde lak van je auto al op de korte termijn repareren.

X