Spuitbus Autolak Mini

Mini autolak spuitbus bestellen

Kleine of grotere schade aan de lak van je Mini? Dan hoef je niet naar de garage voor een dure reparatie. Je kunt de lakschade ook gemakkelijk en snel zelf wegwerken. Dit doe je met een speciale spuitbus Mini autolak in de originele kleur van Autolakgigant.

Geselecteerde autolak Kleurcode:

22.95

KWALITEIT

Uitsluitend A-kwaliteit lakstiften

SNELLE LEVERING

Voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden

GRATIS ADVIES

Via Whatsapp helpen wij u aan de beste lakstift

ALLE KLEUREN

Voor elk automerk hebben wij alle kleuren lakstiften

LEVERING

Onze producten worden geleverd in Nederland en België

VERZENDING

Verzendkosten € 6,95
(Gratis vanaf € 50,-)

Kies uw autolak kleur

Laad meer kleuren

Waar vind ik de kleurcode van mijn Mini?

Voor bijna alle automerken hebben we een handleiding gemaakt waarmee je eenvoudig je de kleurcode van je eigen auto vindt.

Een standaard Mini autolak bestellen

Autolakgigant heeft een groot aanbod met verschillende soorten autolak, ook voor Mini modellen 
Door ons grote aanbod autolak, is de kans groot dat je direct een autolak kunt vinden die bij de kleur van jouw auto past. En weet je niet zo goed welke autolak nodig hebt voor jouw auto? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag de juiste Mini autolak te vinden voor jouw voertuig.

Een Mini autolak op maat laten maken

Heeft je Mini een unieke kleur, dan is de kans aanwezig dat je geen standaard Mini autolak kunt kopen om je auto te repareren. Gelukkig is het in dit geval wel mogelijk om lak op maat te laten maken. Bij het op maat maken van een Mini autolak, nemen we de kleur van jouw auto voor honderd procent over. Dit betekent dat je een spuitbus krijgt met autolak in exact dezelfde kleur als de kleur van jouw auto.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over onze standaard spuitbus of over het op maat laten maken van een autolak voor je Mini? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag door jouw vragen te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste lak, staan wij voor je klaar. Na het bestellen van de juiste lakstift voor je Mini, zorgen wij ervoor dat je dit product zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kun je de beschadigde lak van je auto al op de korte termijn repareren.

X