Motip 1K lakstift Blanke lak

Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende finish voor het verkrijgen van een hoogglanzende bescherming van alle onze Reparatielakken. De blanke lak heeft een goede vulkracht, een uitstekende hechting en een uitstekende vloeiing. De blanke lak is kras en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Kompakt Blanke Lak is verkrijgbaar in een spuitbus van 500 ml en een lakstift van 12 ml.

Schermafbeelding 2016-12-22 om 15.33.45 voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Schermafbeelding 2016-12-22 om 15.33.45 levering door heel Nederland

Schermafbeelding 2016-12-22 om 15.33.45 schadeherstelproducten van de merken Motip. HPX en Standox.

11.95 8.95

Kwaliteit

Uitsluitend A-kwaliteit lak

Snelle levering

Voor 15.00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Gratis advies

Via Whatsapp helpen wij u aan het beste product

Alle kleuren

Voor elk automerk hebben we alle kleuren

Bekijk ook onze lakstiften en reparatiepakketten

Motip lakstift blanke lak bestellen

Motip primer is een kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet en aardewerk. Geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met alkydhars-, nitro-cellulose-, 1-K acrylaat- en 2-K acrylaatlakken.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over onze Motip lakstift blanke lak? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag door jouw vragen te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt met het vinden van de juiste producten, staan wij voor je klaar. Na het bestellen van Motip lakstift blanke lak, zorgen wij ervoor dat je dit product zo snel mogelijk in huis hebt.

X